dijous, 22 de maig de 2014

Terrassa de dol

Avui ens ha sobtat a tots la trista notícia de la mort de la Maria Dolors Duocastella, una de les persones sense dubte més simbòliques, estimades i representatives de Terrassa.

La Dolors, al igual que el seu marit, el Floreal Soriguera "Suri", era un punt de referència a la ciutat en diversos àmbits, especialment en la cultura. Persona amb una gran sensibilitat, sempre va promocionar la cultura popular i mai es va negar a col·laborar amb entitats per promocionar la cultura i ensenyar art.

A més de la cultura i l'art, la Dolors sempre va somniar i lluitar per un món millor, des dels seus valors i militància d'esquerres, republicana i catalanista. Avui que estem en campanya electoral, hem de dir que la campanya a Terrassa està de dol.

La trobarem a faltar passejant agafada del braç del Suri, pels carrers del centre o de Ca n'Aurell. La trobarem a faltar en el proper cicle de cinema republicà. La trobarem a faltar ensenyant pintura als joves. Terrassa perdem a una gran dona. Perque sobretot la Dolors era una bona persona.

Tot el nostre condol des d'EUiA cap als amics, familiars i sobretot pel Suri, el seu company tota la vida. La Dolors deixa una forta petjada a la ciutat que no es borrarà mai. 

Ivan Martos (coordinador local d'EUiA a Terrassa) 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada