dijous, 10 d’octubre de 2013

No a la repressió i persecució sindical a Europastry!

Avui dijous 10 d'octubre una petita delegació d'EUiA de Terrassa, formada pel coordinador local Ivan Martos i per Jonathan Atienza, s'ha reunit a l'Espai Roig de Ca n'Anglada amb Ivonne García, treballadora acomiadada per repressió sindical a l'empresa d'alimentació Europastry (Fripan).

L'empresa va acomiadar la treballadora a finals de juny quan es va assebentar de la intenció de presentar-se a les eleccions sindicals en una candidatura de CCOO. L'empresa immediatament la va acomiadar excusant-se en una suposada falta disciplinària greu. La direcció de l'empresa porta mesos sense respectar el conveni col·lectiu i ha acomiadat a la companya sense cap dubte per la tasca sindical en defensa dels drets dels treballadors que portava realitzant els darrets mesos.

EUiA de Terrassa dona suport a la campanya per la readmissió de Ivonne García a Europastry i exigim que es respectin els drets laborals i sindicals dels treballadors. El proper 25 d'octubre es celebrarà el judici a l'empresa, per tant ens sumem a la crida a les 11:30h davant dels jutjats de Terrassa (Rambleta Pare Alegre, 112) per donar suport a la treballadora i sindicalista.

Al nostre local, l'Espai Roig de Ca n'Anglada, tenim fulls de signatures de la campanya de suport per qui vulgui signar. Podeu veure més informació d'aquest cas en aquests enllaços:

D'altra banda, el coordinador d'EUiA a Terrassa, Ivan Martos, manifesta el total suport i l'encert de les seccions sindicals de CCOO i d'UGT a l'Ajuntament de Terrassa de realitzar l'assemblea de treballadors de demà divendres per informar sobre les greus conseqüències de la proposta del govern de reformar la llei de l'administració local. Reforma que no només afectarà els treballadors públics, sino que reduirà al mínim els serveis essencials que puguin oferir els ajuntaments. És un retorn als ajuntaments franquistes. La societat civil ens hi hem d'oposar radicalment. La democràcia està en joc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada