dimarts, 30 d’octubre de 2012

EUiA de Terrassa es constitueix en piquet informatiu per assegurar l'èxit de la Vaga General

Aquest passat dissabte 27 d'octubre EUiA de Terrassa va reunir la seva assemblea local pel matí al Centre Cívic Maria Aurèlia Capmany, amb la intenció d'aprovar el seu pla de treball per a tot el curs i per preparar i organitzar la participació de la Vaga General del 14N i de les eleccions autonòmiques del 25N.
El pla de treball aprovat es centra, d'una banda, en la recerca de sortides socials a les persones que més pateixen la crisi. L'augment de l'atur i dels desnonaments fa que moltes famíles estiguin passant greus dificultats. Per aixó la nostra línea és continuar incidint en les polítiques socials i de creació d'ocupació, en el reforçament dels serveis socials, en la negociació per aconseguir lloguers socials i dacions en pagament, en la potenciació de projectes com els horts urbans, en la pressió per aconseguir que aviat tinguem un alberg per a persones sense sostre (segons les previsions inicials de l’Ajuntament ja hauria d’estar construit i encara no ho està), etc…
D’altra banda el pla de treball es centra també en el recolzament i potenciació de les mobilitzacions per frenar l’onada neoliberal i la retallada de drets i prestacions socials. EUiA de Terrassa continuarà treballant i lluitant al si dels moviments socials, populars, veïnals i sindicals per combatre les retallades i les polítiques antisocials del Govern. Defensant en tot moment la democràcia, el dret a un habitatge digne i el dret al treball per a tothom; drets socials que es troben en greu perill. EUiA de Terrassa defensa una sortida a la crisi que sigui democràtica i amb justícia social. EUiA no accepta més desnonaments, més retallades de serveis públics ni un retorn al franquisme en quan a drets.
Sobre les eleccions autonòmiques del 25N, EUiA de Terrassa es planteja com a objectius en aquesta campanya el trencar el discurs hipòcrita de la dreta catalana del “govern dels millets” que vol amagar sota la cortina de fum del patriotisme els seus casos de corrupció, el seu seguidisme de Rajoy i la troika (CiU i PP voten les mateixes reformes econòmiques) i la seva nefasta política antisocial de retallades (fent augmentar de forma molt preocupant l’atur i la misèria del poble català), el reforçar el perfil roig de la coalició ICV-EUiA i agumentar en més homes i dones el nostre grup parlamentari que defensin els valors d’esquerres, anticapitalistes, federalistes i republicans.
Per a EUiA de Terrassa el principal acte d’aquesta campanya electoral serà la Vaga General del 14N.
Per derrotar les polítiques de retallades i “d’austeritat”, per derrotar la troika, per derrotar Merkel, Rajoy i Mas, per evitar que el país sagni per pagar un deute il·legítim, perque ens ho estan robant tot, per defensar un futur amb treball i drets per tots, perque sabem que hi han alternatives i sortides socials i justes, perque volem tenir treball i vivendes amb dignitat, perque volem salvar les persones i no els bancs i perque no volem que els joves hagin de marxar a servir cafés a Londres, EUiA de Terrassa recolza i dona total suport a la convocatòria de Vaga General pel 14N i crida a tota la ciutadania a que s’hi sumi.
Des d’ara mateix EUiA de Terrassa es constituieix en piquet informatiu per aconseguir l’èxit de la vaga general. Són temps de lluita, on la indignació ciutadana ha de transformar-se en mobilització activa, en reforçar la vaga general i en vots plens de rebel·lia. Són temps d’esquerres, d’unitat i d’alternatives i EUiA estarà com sempre amb el poble treballador.
Esquerra Unida i Alternativa de Terrassa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada