dijous, 15 de novembre de 2012

Nova web del candidat d'EUiA, Joan Mena

Després de l'èxit de la vaga general, continuem la lluita pels drets socials amb la campanya electoral. Recomanem visitar la pàgina web del candidat d'EUiA a les properes eleccions del 25N:
www.joanmena.catMoltes catalanes i molts catalans estan lluitant per la Catalunya que volen.

I han sortit al carrer per defensar la sanitat, l’educació, les pensions, els drets socials. Exigint un lloc de treball i un salari digne. Lluitant per evitar que els bancs ofeguin els autònoms i la petita empresa. Lluitant contra els desnonaments i contra la pobresa. Reclamant més participació i democràcia. Exigint que es rescati les persones i no els bancs. Expressant que som una nació i tenim dret a decidir.

El proper 25 de novembre, tots els catalans i totes les catalanes estem cridats a decidir quina Catalunya volem. Uns ens diran que NO PODEM fer les coses d’una altra manera, que no hi ha més remei que retallar, que no hi ha alternativa. Uns altres ens diran que NO PODEM lluitar contra els qui han creat la crisi, contra els bancs i el sistema financer. Ens diran que NO PODEM decidir el futur del nostre país. Ens diran que NO PODEM fer res perquè manen els mercats i no la gent. 

El 25 de novembre els direm “…I TANT SI PODEM!”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada