Passa al contingut principal

#10M contra l'atur i la corrupció!

Diumenge 10 de març a les 12h a Plaça Catalunya amb Passeig de Gràcia (Barcelona)
 
El 10M tots i totes hem d'omplir els carrers!!

Continua l'empitjorament de la situació de crisi, un augment imparable de persones en atur, d'empobriment de la població, la continuïtat en les polítiques neoliberals i de retallades en serveis públics que fan els governs català i central, la manca de polítiques de reactivació econòmica... I a tot això s'hi sumen nous escàndols de corrupció als ja existents i la manca de transparència en molts dels processos. Davant aquest panorama dantesc... 

Hem de dir PROU!! Hi ha alternatives!!

Des de la Plataforma PROU RETALLADES sumem-nos activament a la convocatòria de mobilitzacions europees en el marc de la celebració del Consell d'Europa els dies 14-15 de març. Amb aquestes mobilitzacions, convocades a Europa per la CES (Confederació Europea de Sindicats) i a l'Estat per la Cumbre Social, fem una crida a la ciutadania a omplir els carrers amb grans manifestacions el diumenge 10 de Març sota el lema:

CONTRA L'ATUR I LA CORRUPCIÓ !!
NI PRIVATITZACIONS NI RETALLADES !!

---------------------------------------------

La Plataforma Cívica de Terrassa pels Drets Socials (on participem EUiA) dóna suport a la manifestació del dia 10 de març contra les polítiques econòmiques antisocials, les retallades, l'atur i la corrupció i que està convocada a nivell europeu per la confederació de sindicats i a l´Estat espanyol compta amb el suport de les plataformes socials. La sortida tindrà lloc a Barcelona a la cruïlla entre Pg. de Gràcia i Av. Diagonal a les 12 h.

El punt de trobada conjunt de sortida des de Terrassa serà a l´estació del Nord de RENFE a les 10:45.

 

Entrades populars d'aquest blog

Valoració eleccions

Reunida l’assemblea local d’Esquerra Unida de Terrassa el 6 de juny hem fet una valoració i reflexió col·lectiva de les eleccions municipals del passat 28 de maig i de la nostra participació. Primer de tot, volem donar les gràcies a les 3.643 persones (4,56% dels votants) que van confiar en la candidatura de Terrassa En Comú Podem aquest 28M. No defraudarem a aquestes persones, ja que continuarem treballant i lluitant per recuperar i ampliar un espai polític que és imprescindible i necessari a Terrassa. Volem agrair també la magnífica feina que ha realitzat tota la militància de TECP, en especial la candidata Agnès Petit, en aquesta campanya electoral, deixant-se la pell per defensar un futur digne per a les famílies treballadores. Tenim un gran capital humà. Hem demostrat que tenim militància, proposta i capacitat per a crear una organització més forta, que estigui arrelada als barris i amb un discurs de classe, posant l’èmfasi en les desigualtats i necessitats materials de la gent.

Ha mort Juan Martínez

Ayer nos dejó Juan Martínez Martínez , un luchador infatigable de esos que pelean toda la vida, uno de los imprescindibles. Desde bien joven  en su Abrucena natal  vio y comprendió la miseria a que las clases pudientes del campo sometían a los campesinos. Esto hizo que su familia decidiese emigrar a Cataluña y concretamente a Terrassa para buscarse  la vida. Ya en nuestra ciudad, Juan rápidamente tomó contacto con el PSUC y entró en sus filas. Pronto se destacó con una militancia comunista activa y comprometida. Las detenciones acompañadas de torturas y años de cárcel fueron una constante. Se implicó de manera extenuante y desinteresada en la lucha contra la dictadura franquista y por el restablecimiento de la democracia, siempre al lado de la clase trabajadora. También tuvo buena parte de “culpa” en la creación y desarrollo de las CCOO.   Esto le costó estar constantemente en el punto de mira de la policía política del régimen, lo que a instancias del partido le obligó a exiliarse a

Presentació a Terrassa del llibre sobre la massacre d'Atocha

Aquest proper dimecres 31 de gener presentem a Terrassa el llibre " La matanza de Atocha y otros crímenes de Estado ", amb la participació de l'autor Carlos Portomeñe . A les 18:30h a la seu de CCOO de Terrassa (c/ Unió, 23). Recentment, l'autor ha publicat l'article " Siete días de enero, cuarenta y siete años después " sobre els fets que relata en el llibre. Us esperem!